Μπρεΐνταμπλικ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-2: Νίκη-πρόκριση με σωτήρα Ζάχαβι!

Νίκη και πρόκριση για την Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπρεΐνταμπλικ για την 5η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του UEFA Conference League. Η ομάδα του Ρόμπι Κιν απέδρασε με 2-1 από την Ισλανδία χάρη σε γκολ του Ζάχαβι στο 82’ και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό της μέλλον μέχρι τον Φλεβάρη.

Τους 12 βαθμούς έφτασε η ισραηλινή ομάδα, που πέρασε πρώτη στη βαθμολογία ( η Γάνδη παίζει το βράδυ με τη Ζόρια). Χωρίς βαθμό

παραμένουν οι Ισλανδοί που έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, αλλά δε κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος.

Το ματς                     

Η Μακάμπι ευτύχησε να προηγηθεί στο τριακοστό πέμπτο λεπτό με γκολ του Μπιτόν, έπειτα από ασίστ του Κοέν. Στο 56’ ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ του Πέρετς και 5 λεπτά αργότερα η Μπρεΐνταμπλικ θα ισοφαρίσει με τον Εϊγιόλφσον. Ο Ζάχαβι, όμως έδωσε για άλλη μια φορά τη λύση στη Μακάμπι, αφού θα σκοράρει στο 82’ για να κάνει το 1-2. Στο 95’ θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Εϊγιόλφσον.

Στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, η Μακάμπι θα υποδεχθεί την Γάνδη, ενώ η Μπρεΐνταμπλικ θα ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι απένταντι στη Ζόρια.

Βαθμολογία

Μακάμπι Τελ Αβίβ 12 (σε 5 αγώνες)

Γάνδη 10 (σε 4 αγώνες)

Ζόρια 4 (σε 4 αγώνες)

Μπρεΐνταμπλικ 0 (σε 5 αγώνες)

Μπρεΐνταμπλικ (Άρνασον): Εΐναρσον, Γκούνλαρσον, Μουμίνοβιτς, Μάργκιρσον, Γέομαν (61’ Ίλινσον), Εΐναρσον, Λούντβικσον, Σβάνπορσον, Εϊγιόλφσον, Ινγκβαρσον, Στεΐντορσον (61’ Κρίστινσον)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κιν):  Μοσκέρα, Κοέν (68’ Τούργκεμαν), Λούκασεν, Σαμπόριτ, Ρεβίβο, Όβεριμ, Κανικόφσκι, Μπίτον, Πέρετς, Μίλσον (88’ Γιένι), Ζάχαβι (93’ Νταβίντα)

Keywords
Τυχαία Θέματα