Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα 1-2 : Ανατροπή… κορυφής για τους «χωριάτες» (highlights)

Η Άστον Βίλα παρότι για περίπου 70 λεπτά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Μπρέντφορντ, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μπεν Μι και έκανε την μεγάλη ανατροπή (1-2) που την φέρνει ένα πόντο μακριά από την κορυφή της Premier League.

Το ματς

Πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος είχε μερικά καλά διαστήματα και για τις δύο ομάδες, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε με το μηδέν στην ανάπαυλα, η Μπρέντφορντ άνοιξε το σκορ. Ο Κιν Λιούις-Πόττερ έβαλε το πρώτο του γκολ στην Premier League και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρά τα εννέα σουτ της Βίλα στο πρώτο ημίχρονο, ο Όλι Γουότκινς δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγώνα, κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί να κάνει, ώστε να καταφέρει η ομάδα του να φύγει με κάτι θετικό από το Λονδίνο.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την Βίλα να παίρνει την κατοχή της μπάλας με το μέρος της και να προσπαθεί να πιέσει. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δυσκολευόταν αρκετά να δημιουργήσει την οποιαδήποτε ευκαιρία και η Μπρέντφορντ περίμενε υπομονετικά στο δικό της μισό με στόχο να γίνει επικίνδυνη σε κάποιες αντεπιθέσεις.

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεν Μι και το παιχνίδι απέκτησε νέα ενδιαφέρον.

Επτά λεπτά μετά την αποβολή του Μι, ο Άλεξ Μορένο σκόραρε, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα της Άστον Βίλα για φέτος και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρήκε γκολ ανατροπής με τον Όλι Γουότκινς στο 85’ και ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του. 

Αμέσως μετά το γκολ του Άγγλου, επικράτησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστές τους παίκτες και των δύο ομάδων, η οποία συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά και έφερε την αποβολή του Μπουμπακάρ Καμαρά στο 97’.

Η Βίλα πλέον βρίσκεται στους 38 βαθμούς και προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας, έναν πόντο πίσω από την πρώτη Άρσεναλ. 

Στους 19 και την θέση 12η έμεινε η Μπρέντφορντ.

Ενδεκάδες :

Άστον Βίλα: Μαρτίνεζ, Κάρλος, Κόνσα, Τόρρες (81′ Τζανίολο), Κας (65′ Μπέιλι), Μαγκίν, Καμαρά, Ράμσει (90′ Ντεντόνκερ), Μορένο, Γουότκινς, Ντιαμπί (65’Ντούραν).

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Ζάνκα, Πίνοκ, Μι, Ρόρσλεφ (89′ Ολακίγκμπε), Ντάμσγκαρντ (68′ Ονιέκα), Νόργκαρντ, Γιάνελτ (88′ Γιάρμολιουκ), Γκόντος, Λιούις-Πόττερ (68′ Μοπέ), Βίσα (76′ Κόλινς).

Keywords
Τυχαία Θέματα