Χανιά: Δύο επαγγελματικά συμβόλαια (pic)

Η ΠΑΕ Χανιά γνωστοποίησε ότι οι Μιχάλης Κουκουράκης και Μιχάλης Παχής υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα της Super League 2. Οι δύο Χανιώτες βρέθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας, εντυπωσιάσαν με τις επιδόσεις τους και «κέρδισαν» την πρώτη τους συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ στο πλαίσιο

του πλάνου ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους Μιχάλη Κουκουράκη και Μιχάλη Παχή.

Πρόκειται για δυο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους Χανιώτες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμμετείχαν σε όλη την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, πείθοντας την τεχνική ηγεσία για την αξία και τις ικανότητές τους.

Ο γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 2004 Μιχάλης Κουκουράκης, αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Χανιά, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο είχε προαχθεί στην πρώτη ομάδα ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που πίστεψε σε εμένα και υπόσχομαι να δώσω το 100% του εαυτού μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον μεγάλο μας στόχο».

Από την πλευρά του ο γεννημένος στις 3 Μαΐου 2004 Μιχάλης Παχής αγωνίζεται ως μέσος, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φορούσε τη φανέλα της Κ19 του Παναιτωλικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1, καταγράφοντας σε αυτό το διάστημα 29 συμμετοχές και 3 γκολ.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που από σήμερα είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, καθώς αποτελεί το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση του ονείρου μου, που είναι να αγωνιστώ με τα Χανιά στην Super League 1. Ευχαριστώ τον κ. Ταουσιάνη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και για την ευκαιρία που μου δίνουν να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο. Υπόσχομαι πως θα δίνω το 100% καθημερινά για την ομάδα μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια».

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το Σύλλογο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ / CHANIA FC (@xaniafc)

Keywords
Τυχαία Θέματα