Χιμένεθ: "Ο Θεός ήταν δίκαιος"

Χιμένεθ: "Ο Θεός ήταν δίκαιος"osinteliΔευ, 02/15/2021 - 19:24

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη συγκλονιστική νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ στη Λάρισα. Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της "Ένωσης", τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του, αλλά

και τα πολλά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

"Είναι το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που κάναμε, αλλά συνεχίζουμε να χάνουμε ποδοσφαιριστές. Είμαστε στο 0-2 και τραυματίζεται ο Μπακάκης. Μετά έρχεται η έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει να επανέλθουν κάποιοι αμυντικοί γιατί είναι δύσκολο να δουλεύουμε έτσι".

Για το αν έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του Μπακάκη: "Κατά τη διάρκεια του αγώνα αρχίζουν και βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Αυτή τη στιγμή απουσιάζουν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Τον έλεγχο τον είχε μόνο ο Σιμόες. Τα παιχνίδια είναι μεγάλα σε χρονική διάρκεια, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν, όμως ο χρόνος δεν σταματά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κυρίως για το πρώτο ημίχρονο, αλλά και για τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε".

Για την αντίδραση της ΑΕΚ: "Δεν έχω δει το πέναλτι για να πω 100%. Ο Θεός ήταν δίκαιος με την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει".
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη συγκλονιστική νίκη επί της ΑΕΛ στη Λάρισα. Article publish on Δευ, 02/15/2021 - 19:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα