Δεν ξεπέρασε τις προσδοκίες η ταινία "Dumbo" στο box office

Κρίμα...

Το remake της Disney, η live-action κινηματογραφική μεταφορά, "Dumbo", κατέκτησε την κορυφή του box office των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες του στούντιο, σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Η Disney

είχε προβλέψει ότι η ταινία θα έκανε άνοιγμα ύψους άνω των $50 εκ., αλλά εν τέλει η ταινία του Tim Burton με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell, εισέπραξε μόλις $45 εκ.. Παγκοσμίως, τα έσοδα του "Dumbo" ήταν $71 εκ. και τα συνολικά κέρδη $116 εκ..

Η νέα ταινία του Jordan Peele, "Us", η οποία έκανε άνοιγμα ύψους $71 εκ. την πρώτη εβδομάδα προβολής της, έπεσε στη δεύτερη θέση κερδίζοντας επιπλέον $33,6 εκ.. Εθνικά η ταινία έχει εισπράξει $128 εκ. και παγκοσμίως $174 εκ..

Το "Captain Marvel" καλά κρατεί, στην τρίτη θέση του box office, και αυτήν την εβδομάδα εισέπραξε $20,5 εκ.. Αυτή είναι η τέταρτη εβδομάδα κυκλοφορίας της και η πτώση της ανέρχεται στο 40,2%. Η ταινία των Disney και Marvel, έχει φτάσει τα $353,8 εκ. σε κέρδη στις ΗΠΑ και τα $636,8 εκ. παγκοσμίως. Συνολικά έχει $990 εκ. πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα φτάσει και το $1 δις.

Δείτε παρακάτω το Τop 10 του box office των ΗΠΑ:

Dumbo - $45 εκ. Us - $33,6 εκ. Captain Marvel - $20,5 εκ. Five Feet Apart - $6,2 εκ. Unplanned - $6,1 εκ. Wonder Park - $4,9 εκ. How to Train Your Dragon: The Hidden World - $4,2 εκ. Hotel Mumbai - $3,1 εκ. Tyler Perry's A Madea Family Funeral - $2,7 εκ. The Beach Bum - $1,8 εκ.

Την εβδομάδα αυτή θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο "Shazam!", του οποίου οι προβλέψεις είναι επίσης υψηλές. Μένει να δούμε αν θα τις ξεπεράσει ή αν θα απογοητεύσει το κοινό και το στούντιο.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Dumbo Review Dumbo: 6 στοιχεία που διαφέρουν απ' την αρχική ταινία Δείτε τον Dumbo να πετάει στο νέο κλιπ από το επερχόμενο remake της Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα