Διετής συμφωνία Ολυμπιακού-Ουίλιαμς Γκος, συνάντηση με Σλούκα

Ο Ολυμπιακός έχει στην κατοχή του την θετική απάντηση του Νάιτζελ Ουίλαμς-Γκος για την υπογραφή διετούς συμβολαίου, αλλά η ολοκλήρωση της συμφωνίας του θα γίνει, μετά την συνάντηση που θα έχουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με τον Κώστα Σλούκα, πιθανότατα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Αμερικάνος πλει μέικερ αποτελεί την εναλλακτική επιλογή των νταμπλούχων 2023, στην περίπτωση που η κατάληξη της συζήτησης με τον Κώστα Σλούκα, είναι αρνητική και εφόσον τα δεδομένα των

δυο πλευρών, δεν αλλάξουν στην συνάντηση που θα γίνει. Οι πιθανότητες συμφωνίας Ολυμπιακού και Σλούκα, είναι μειωμένες, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή που θα είναι…θεαματική.

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχοντας εξασφαλίσει το “ναί” του Γκος, μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια στον σχεδιασμό της επόμενης ομάδας που θα παρουσιάσει στην σεζόν 2023-24 και ενώ παρακολουθεί το θέμα του Βεζένκοφ και την πρόταση των Σακραμέντο Κίνγκς για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκ. δολαρίων.

Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος και για την πιθανή περίπτωση απώλειας και των δυο σημαντικότερων παικτών του, προχωρώντας άμεσα σε μεταγραφές ενίσχυσης του “κορμού” της ομάδας του, σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διετής, Ολυμπιακού-Ουίλιαμς Γκος, Σλούκα,dietis, olybiakou-ouiliams gkos, slouka