Δηλώσεις Τ. Γκραντ: Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει ο Ναν

Στη κάμερα του Novasports μίλησε ο άσος του Παναθηναϊκού, Τζέριαν Γκραντ, αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι των “πράσινων” απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. (15/11, 21.15 από το Novasports Prime)

Ο Αμερικανός γκαρντ του ¨τριφυλλιού” ανέφερε πως η Ζαλγκίρις θα έρθει προετοιμασμένη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γκραντ θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς, ενώ δε παρέλειψε να μιλήσει και για το νέο του συμπαίκτη, Κέντρικ Ναν, για τον οποίο είναι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στη διάρκεια της σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις έχει ηττηθεί στους τελευταίους 3 αγώνες της. Λέει κάτι αυτό για τον Παναθηναϊκό, ή είστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι σας;

Σίγουρα κάτι λέει. Θα έρθουν εδώ να παίξουν πολύ σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, περιμένουμε μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων.

Η Ζάλγκιρις έχει πολλά θετικά στο παιχνίδι της. Ο Κίναν Έβανς έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις, έχουν τον Σμιτς, τον Ουλάνοβας, τον Μάνεκ..

Η ομάδα της Ζάλγκιρις είναι μαζί ήδη για μερικά χρόνια, πρόσθεσαν φέτος κάποια νέα “κομμάτια” στο ρόστερ της, δεν είναι ένας παίκτης, είναι όλη η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μόλις απέκτησε έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ, τον Κέντρικ Ναν. Πως έχει εγκλιματιστεί μέχρι τώρα στην ομάδα;

Μπορεί να έχει παίξει μόνο 2 παιχνίδια, αλλά ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Είναι ένας μεγάλος παίκτης, ένας φοβερός σκόρερ, με μεγάλη εμπειρία από το NBA. Σίγουρα θα μας βοηθήσει.

Έχετε πρώτα το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις και μετά θα αντιμετωπίσετε τη Βίρτους Μπολόνια. Σκέφτεστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά;

Φυσικά. Έχουμε το παιχνίδι αύριο και μόλις τελειώσει πάμε στον επόμενο αντίπαλο.

Πιστεύετε πως οι τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού απέαντι στον Άρη και στην Άλμπα έχουν αυξήσει την ένταση και αποφασιστικότητα που βγάζετε ως ομάδα;

Φυσικά. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Θεωρώ ότι τα βρίσκουμε πολύ ωραία κι αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα τα πάμε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα