Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το Apple Arcade

Λίγες μέρες ακόμα υπομονή.

Το Apple Arcade, η νέα συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της εταιρείας, θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, για $4.99 τον μήνα.

Η νέα υπηρεσία θα έρθει με πάνω 100 "νέα και αποκλειστικά" παιχνίδια, που θα παίζονται σε iOS, macOS και Apple TV. Η παραπάνω τιμή αφορά οικογενειακή συνδρομή, οπότε θα

μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με μέχρι και με 6 άτομα.

Ωστόσο, το Apple Arcade δεν είναι μια πραγματική υπηρεσία streaming παιχνιδιών. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα παιχνίδια στη συσκευή σας, ακόμα και με μέτριες ταχύτητες ίντερνετ.

Η εταιρεία θα εργαστεί με μερικές μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών, για την κυκλοφορία του Apple Arcade, όπως η Capcom, η Konami και η Sega. Στην χθεσινή παρουσίαση, η Capcom έδειξε το Shinsekai: Into The Depths, ένα υποβρύχιο παιχνίδι επιβίωσης, ενώ η Konami παρουσίασε το Frogger in Toy Town, μια μοντέρνα οπτική στο κλασσικό Frogger παιχνίδι.

Το Apple Arcade θα φιλοξενήσει βέβαια και παιχνίδια από μικρότερες indie εταιρείες ανάπτυξης. Μια από αυτές, η Annapurna Interactive, έφερε το Sayonara Wild Hearts, ένα παιχνίδι που φέρνει έναν χαρακτήρα, που πετά σε δρόμους της πόλης και αποφεύγει εισερχόμενα εμπόδια.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Apple Arcade, θα πρέπει να επισκεφθείτε το ανάλογο tab στο App Store της Apple. H εταιρεία θα προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή, για ένα μήνα, σε πάνω από 150 χώρες.

Τα παιχνίδια του Apple Arcade θα αποφεύγουν να σας πουλούν downloadable περιεχόμενο και δεν θα συλλέγουν τις προσωπικές σας πληροφορίες, εκτός και αν δοθεί ξεκάθαρη συγκατάθεση από εσάς. "Μιας και κάθε παιχνίδι περιλαμβάνει πρόσβαση στην πλήρη εμπειρία, μαζί με τα game features, το περιεχόμενο και τις μελλοντικές ενημερώσεις, δεν θα απαιτούνται περαιτέρω αγορές", είπε η εταιρεία τον Μάρτιο.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗμερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για τo Apple Watch Series 5H Apple παρουσίασε νέο φθηνό αλλά μεγαλύτερο iPadΗ Apple ανακοινώνει το νέο της event και εμείς περιμένουμε τα νέα iPhones

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα