Επιβλητικός ο Mandalorian στη νέα αφίσα της επερχόμενης σειράς του

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

H αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του "The Mandalorian" έχει ξεκινήσει και η Disney κυκλοφόρησε μια νέα αφίσα της σειράς. Σε αυτήν βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον επιβλητικό πρωταγωνιστή και επίκεντρο της σειράς, τον ομώνυμο χαρακτήρα Mandalorian.

Ο Pedro Pascal κατέχει τον εν λόγω

ρόλο. Μαζί του θα δούμε τους Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man), Julia Jones (Twilight) και Nick Nolte (Affliction). Μπορείτε να διαβάσετε λίγα στοιχεία για τους χαρακτήρες εδώ.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Η νέα αφίσα του "The Mandalorian".

Δημιουργός του "The Mandalorian" είναι ο Jon Favreau. Όσον αφορά την πρώτη σεζόν, μερικοί από τους σκηνοθέτες της σειράς είναι γνωστοί μέσα από το MCU, μεταξύ άλλων οι αδερφοί Russo, o Taika Waititi και ο Peyton Reed. Το πιλοτικό επεισόδιο έχει αναλάβει ο Dave Filoni, γνωστός από τις σειρές κινουμένων σχεδίων "Star Wars: The Clone Wars" και "Star Wars Rebels", ενώ η Deborah Chow του "Jessica Jones" σκηνοθέτησε και αυτή ένα επεισόδιο. Στην παραγωγή εμπλέκονται οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Karen Gilchrist. Γνωρίζουμε επίσης πως θα επιστρέψει ένα κλασικό droid από το "A New Hope" και πως το χεράκι του στη μουσική θα βάλει ο Ludwig Göransson, συνθέτης για την ταινία "Black Panther". Πρόσφατο δημοσίευμα θέλει το κάθε επεισόδιο της σειράς να στοιχίζει γύρω στα $15 εκ. και όλη τη σεζόν να κοστίζει γύρω στα $120 εκ..

Ο Favreau είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του "Return of the Jedi" και γι' αυτό δεν θα έχουμε τον Boba Fett ως χαρακτήρα στη σειρά. Θα ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στη δημιουργία και την άνθιση του First Order και θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, στο Outer Rim, μακριά από την εξουσία της New Republic.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+, στις 12 Νοεμβρίου 2019. Tα γυρίσματα του 2ου κύκλου ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα, με τον Rick Famuyiwa (Dope, Our Family Wedding) να επιστρέφει για να σκηνοθετήσει επεισόδια.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Jon Favreau: Ο Boba Fett δεν θα είναι στο "The Mandalorian"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα