Εθνική ανδρών: Αρχίζει η προετοιμασία για το EURO 2024

Το πρώτο στάδιο θα αρχίσει Δευτέρα (18/12, 14:00) στο προπονητήριο χάντμπολ (Μπαλόνι) του ΣΕΦ και θα ολοκληρωθεί στις 24 Δεκεμβρίου. Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου, στο οποίο περιλαμβάνεται και η συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο διεθνές τουρνουά «Τρόπαιο των Καρπαθίων», που θα πραγματοποιηθεί 27-30/12 με τη συμμετοχή

-εκτός της εθνικής- της Ρουμανίας, της Σλοβακίας και της Γεωργίας. Τέλος, το τρίτο στάδιο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-6 Ιανουαρίου 2024 με προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και διεθνή φιλικά στη Βόρεια Μακεδονία. Η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα αναχωρήσει στις 9 Ιανουαρίου για το Μόναχο, όπου και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Πορτογαλία (11/1), Δανία (13/1) και Τσεχία (15/1) στο πλαίσιο του 6ου ομίλου.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, απηύθυνε πρόσκληση στους εξής αθλητές για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας: Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Τζίμπουλας, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου, Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Δράμα 1986), Κουκουλάς (Ιωνικός Ν.Φ.), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ/Ισπανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα