Φράιμπουργκ-Λανς 3-2: Ο Γκρέγκοριτς ολοκλήρωσε την ανατροπή και έφερε την πρόκριση (videos)

Η Λανς προηγήθηκε 2-0 της Φράιμπουργκ, κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 93ο λεπτό όταν ο Ζάλαϊ ισοφάρισε σε 2-2, με τον Γκρέγκοριτς να ολοκληρώνει την ανατροπή των Γερμανών και να τους στέλνει στους 16 του Europa League.

Ο γκολκίπερ της Φράιμπουργκ, Ατουμπόλου έδιωξε άσχημα τη μπάλα πάνω στον Περέιρα Ντα Κόστα με τον Βραζιλιάνο να εκτελεί στην κίνηση και να αξιοποιεί το δώρο του Γερμανού τερματοφύλακα.

Σημαντικό προβάδισμα για τη Λανς, η οποία είδε τον Βαχί στο 45+1′ να “αδειάζει”

τον Γκούλντε και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας να νικάει τον Ατουμπόλου για το 0-2 της γαλλικής ομάδας.

Η γερμανική ομάδα μείωσε στο 67′, όταν από αδυναμία της άμυνας των Γάλλων να απομακρύνουν τη μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Ζάλαϊ που με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-2. Ο Γκρέγκοριτς στο 73ο λεπτό από πολύ ευνοϊκή θέση έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, με την Φράιμπουργκ να φτάνει στην ισοφάριση που έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ στο 93′ πάλι από το σουτ του Ούγγρου επιθετικού, ο οποίος είδε τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα της Λανς.

Οι Γερμανοί έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 8ο λεπτό της παράτασης με τον Γκρέγκοριτς να αποφεύγει τον γκολκίπερ της Λανς και με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 3-2.

Δείτε το γκολ της ανατροπής:

Keywords
Τυχαία Θέματα