Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 2-2: Έσωσε τον βαθμό σε φινάλε-θρίλερ!

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, καθώς Γαλατά και Κοπεγχάγη αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και φινάλε που θα θυμούνται οι φίλοι των δύο ομάδων για καιρό.

Η Κοπεγχάγη παίζοντας έξυπνα και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της άμυνας των Τούρκων μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 35′ με τον Ελιουνούσι, ενώ στο 58′ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Γκονσάλβες με την άμυνα των γηπεδούχων ψηλά στο γήπεδο.

Σημείο

κλειδί της αναμέτρησης η αποβολή του Γέλερτ στο 73′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έκτοτε η Γαλατά άρχισε να πιστεύει ξανά και αντεπιτέθηκε σφόδρα. Κατάφερε έτσι μέσα σε δύο λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση.

Πρώτα ο Μπόι με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στο 86′ μείωσε και δυο λεπτά μετά με μεγάλη ορμή και αυτοπεποίθηση ο Τετέ έκανε το 2-2 με υπέροχο σουτ στην κίνηση.

Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα τη φετινής διοργάνωσης.

Γαλατασαράι (Οκάν Μπουρούκ): Μουσλέρα, Μπόεϊ, Νέλσον (76΄ Εντομπελέ), Μπάρντακσι, Ανχελίνο, Ντεμιρμπάι (59′ Ολιβέιρα), Τορέιρα, Ζίγες (66′ Γιλμάζ), Μέρτενς (59′ Τετέ), Ακτούρκογλου (66′ Ζαχά), Ικάρντι

Κοπεγχάγη (Γιάκομπο Νέιστρουπ): Γκραμπάρα, Γέλερτ, Ντικς, Βάβρο, Μέλινγκ, Λέραγκερ, Φαλκ, Γκονσάλβες (70 Κλάεσον), Ατσουρί (75′ Λουντ), Ελιουνούσι (90′ Χόιλουντ), Λάρσον (70 Οκάρσον, 75′ Άνερκσεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 2-2, Έσωσε, -θρίλερ,galatasarai-kopegchagi 2-2, esose, -thriler