Γίνεται της ανατροπής… στα playoffs

Το εφετινό πρωτάθλημα της Super League «σπάει» καρδιές, όχι μόνο για τον χαμό που γίνεται στη μάχη του τίτλου αλλά και για τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα παιχνίδια.

Συνολικά στις οκτώ αγωνιστικές που έχουν παιχτεί, έχουν πραγματοποιηθεί έξι ανατροπές.

Η αρχή έγινε στο ντέρμπι αιωνίων, με τους «πράσινους» να φέρνουν τούμπα το προβάδισμα των «ερυθρολεύκων» και του Ορτέγκα (24΄) και να παίρνουν τη νίκη με ένα γκολ

του Μπακασέτα (41) και δύο του Ιωαννίδη (45’+2′, 70΄), (1-3).

Σειρά έχει ο πρωταγωνιστής αυτής της λίστας ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του βορρά, είδε τη Λαμία να προηγείται στο (7΄) με τον Μαρτίνες, για να το γυρίσει με τον Μιχαηλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και δύο γκολ του Σβαμπ (70΄, 88΄) στην επανάληψη (3-1).

Η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε ματς ήταν η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική. Εκεί μάλιστα συνέβησαν δύο ανατροπές. Πρώτα η ΑΕΚ γύρισε το εις βάρος της 1-0 του Κωνσταντέλια, για να επιστρέψει ο «δικέφαλος», 15 λεπτά μετά με γκολ των Κωνσταντέλια και Σάστρε. Τα γκολ είχαν πετύχει για την Ένωση, ο Πινέδα και ο Βίντα (3-2).

Δις στη λίστα και Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ στο 5΄ με γκολ του Βίντα, πέτυχαν την ολική ανατροπή και μάλιστα πριν το ημίχρονο και σε διάστημα δύο λεπτών. Οι σκόρερ Μπακασέτας (32′) και Ιωαννίδης (34΄).

Ο Άρης δε λείπει από το «χορό» των ανατροπών αλλά καλό θα ήταν να έλειπε. Η συμμετοχή του δεν είναι για καλό αφού, στο πρώτο ημίχρονο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε το πάνω χέρι με το γκολ του Μορόν (36′), αλλά η ένωση βρήκε απάντηση με τα γκολ του Σιντιμπέ (49΄) και Άμραμπατ (84΄).

Keywords
Τυχαία Θέματα