Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: «Πάτησε» κορυφή με σούπερ Βλάχοβιτς (highlights)

Φοβερή εμφάνιση από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στο Γιουβέντους – Λάτσιο για την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ στην εντός έδρας αναμέτρηση της «μεγάλης κυρίας» φτάνοντας στα τέσσερα τέρματα στη Serie A.

Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10ο λεπτό με άψογο τελειώμα στην κίνηση ύστερα από ασίστ

του Λοκατέλι. Στο 26′ ο Κιέζα με «οβίδα» μέσα από την περιοχή της Λάτσιο έκανε το 2-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι «λατσιάλι» στο 64′ μείωσε με τον Λουίς Αλμπέρτο, αλλά ο Βλάχοβιτς τρία λεπτά αργότερα «καθάρισε» το ματς για τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ίντερ – Μίλαν, ενώ η Λάτσιο είναι 15η με 3.

Οι ενδεκάδες:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέσνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, ΜακΚένι (72′ Γουεά), Μιρέτι (59′ Φατζιόλι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (59′ Καμπιάσο), Βλάχοβιτς (84′ Κεάν), Κιέζα (83′ Μίλικ).

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι (46′ Πελεγκρίνι), Καμάντα (78′ Γκεντουζί), Κατάλντι (46′ Ροβέλα), Αλμπέρτο, Άντερσον (73′ Πέδρο), Ιμόμπιλε (69′ Καστελάνος), Τζακάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα