Γκαρσία: «Δεν φανταζόμουν ότι θα αποχαιρετήσω έτσι τους Nαπολιτάνους οπαδούς»

Ο Ρούντι Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νάπολι μόλις πέντε μήνες μετά την πρόσληψή του. Ο Ιταλός, Βάλτερ Ματσάρι, είναι ο εκλεκτός του προέδρου της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και αναλαμβάνει άμεσα νέος προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο με σκοπό να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, κάτι το οποίο ουσιαστικά δεν κατάφερε ποτέ. Σε 16 επίσημους αγώνες στον πάγκο των «παρτενοπέι» ο Γκαρσία μέτρησε 8 νίκες, 4 ήττες και 4 ισοπαλίες, έχοντας φέρει την

ομάδα του στην 4η θέση της Serie A 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Η λεκτική του διαμάχη με τον Ντε Λαουρέντις κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του τελευταίου του ματς με την Νάπολι, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Μάλιστα, στην ανάρτηση του στα social media που αποχαιρετά και ευχαριστεί την ιταλική ομάδα και τους οπαδούς της, ο ίδιος αποφεύγει να κάνει αναφορά στον Ιταλό πρόεδρο.

Αναλυτικά:

“Δεν φανταζόμουν να αποχαιρετήσω έτσι τους Ναπολιτάνους οπαδούς που στήριξαν την περιπέτειά μου από την πρώτη ημέρα. Σε εκείνους, στους παίκτες και στα άτομα γύρω από την ομάδα θέλω να πω ένα ειλικρινές ευχαριστώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Champions League”

Non era così che immaginavo di salutare i tifosi napoletani che hanno supportato la mia avvenuta dal primo giorno. A loro, ai giocatori e alle persone vicine alla squadra va un mio sincero grazie ed un in bocca al lupo per il prosieguo in campionato e in Champion League.
RG pic.twitter.com/DQ50YvC6Ok

— Rudi Garcia (@RudiGarcia) November 15, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα