Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ζει το όνειρο δίπλα στην Εθνική Αργεντινής

Σαν όνειρο φαίνεται η συμμετοχή του Φρανσίσκο Ορτέγκα στην εθνική Αργεντινής με συμπαίκτη του μεταξύ άλλων τον Λιονέλ Μέσι. Η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού επιλέχθηκε από τον Λιονέλ Σκαλόνι για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Ουρουγουάη (17/11) και Βραζιλία (22/11).

Ο Ορτέγκα

ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας, μαζί με τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νικολάς Οταμέντι, Νικολάς Ταγλιαφίκο, Γκούντο Πισάρο, Χερμάν Πετσέλα, Μάρκος Ακούνια, Λουίς Οκάμπος και ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από την Ισπανία για το Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα την Τρίτη (14/11) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την εθνική ομάδα της Αργεντινής δίπλα στον Λιονέλ Μέσι με το κλίμα να είναι άκρως θετικό. Όλοι οι συμπαίκτες του υποδέχτηκαν τον παίκτη του Ολυμπιακού με χαρά και χαμόγελα και τον έβαλαν γρήγορα μέσα στο κλίμα της ομάδας.

Το νέο αυτό φυσικά προκάλεσε την χαρά των οπαδών των Ερυθρόλευκων, αλλά και των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό, αφού μαθαίνοντας τα νέα για τον Ορτέγκα έσπευσαν όλοι να συγχαρούν τον συμπαίκτη τους, την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης της αποστολής.

Το γεγονός ότι όλοι στο Ρέντη «πλημμύρισαν» με ευχές και αγκαλιές τον παίκτη, δείχνει πόσο αγαπητός είναι.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα