Γκαρσία: «Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ» (vid)

Γκαρσία: «Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ» (vid)npiliosΣάβ, 02/27/2021 - 21:36

Στα αίτια της ήττας με 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη αναφέρθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι οι βάσεις για τη δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Η αλήθεια είναι πως παρά τις

ευκαιρίες μας για γκολ, μας έλειψε η κίνηση στον χώρο. Αν και είχαμε την κατοχή δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε όπως θέλουμε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Είναι πολύ καλή ομάδα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δουλέψουμε εν όψει της συνέχειας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο με τους μικροτραυματισμούς και τις ατυχίες. Σίγουρα όσοι παίζουν πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία για να αποδείξουν πως μπορούν να προσφέρουν. Όλοι την έχουν πάρει και άπαντες πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.

Αυτό που θέλουμε είναι ο ΠΑΟΚ να παίζει καλά. Οι νίκες θα έρθουν μέσα από αυτό. Πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα και να αποβάλλουμε τις περιόδους με νευρικότητα και να φτιάξουμε τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off Στα αίτια της ήττας με 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη αναφέρθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι οι βάσεις για τη δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας. Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 21:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα