Η Epic επιβεβαιώνει ένωση των λογαριασμών Fortnite μετά τις ανακοινώσεις της Sony

H ένωση θα γίνει τον Νοέμβριο.

Η Epic ανακοίνωσε πως δουλεύει σε μια λύση για ένωση λογαριασμών για αυτούς που έχουν παίζουν Fortninte σε διαφορετικά συστήματα.

Σε ένα ποστ της στο Tweeter, η Epic ανακοίνωσε πως δουλεύει σε "ένωση λογαριασμών που θα υποστηρίζει συνδυαστικές αγορές στο Battle Royale", όπως επίσης και "ξεκλείδωμα του λογαριασμού από μια κονσόλα και σύνδεση

της σε άλλο λογαριασμό Fortnite".

Η δυνατότητα να αποσυνδέουμε μια κονσόλα και να βάζουμε άλλο λογαριασμό θα έρθει "σε μερικές μέρες", ενώ η ένωση λογαριασμών κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο.

Τα νέα έρχονται μετά την ανακοίνωση της Sony πως τώρα θα υποστηρίξει cross-platform στο Fortnite, με την open beta που ξεκινάει σήμερα.

Ενώ η Epic ανέφερε πως η ένωση λογαριασμών δεν είναι απόρροια της κίνησης της Sony, αλλά κάτι που πολλοί χρήστες ζητούσαν αφού έπρεπε να φτιάξουν νέο λογαριασμό για να παίξουν στο PS4.

Στα του τίτλου, η τρίτη και μάλλον τελευταία εικόνα του Season 6 αποκαλύφθηκε, με τη σεζόν να ξεκινά αύριο.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Τρίτη και τελευταία εικόνα για το Fortnite Season 6 Fortnite: Νέο tease για το Season 6 του παιχνιδιού Fortnite: πρώτο teaser του Season 6

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα