Η Ubisoft αφαιρεί μερικές μικροσυναλλαγές από το Ghost Recon: Breakpoint

Όχι όμως ότι δεν θα τα ξαναδούμε.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του Ghost Recon: Breakpoint, η Ubisoft αναφέρθηκε στην φιλοσοφία της πάνω στις μικροσυναλλαγές και μίλησε για το γιατί αποφάσισε να αφαιρέσει ορισμένα Time-Savers αντικείμενα, που δεν έπρεπε να είναι διαθέσιμα ακόμα.

Όπως αναφέρθηκε από το USGamer.net, η Ubisoft

μίλησε στα forums για τις αγορές μέσα στο παιχνίδι και στο "πώς στοχεύει σε μια δίκαιη και rewarding εμπειρία για τους παίκτες, όπως και αν θέλουν να παίξουν σε solo, co-op, PvE ή PvP."

Η εταιρεία ξεκίνησε, δηλώνοντας ότι "δύο συγκεκριμένοι παράγοντες ήταν πολλοί σημαντικοί για την ομάδα. Πρώτον, να μην περιλαμβάνει το παιχνίδι κανένα pay-to-win στοιχείο και δεύτερον, όσοι δεν επιλέξουν να ακολουθήσουν το pay-to-win μοντέλο, να μην επηρεάζονται καθόλου από θέμα εμπειρίας."

Αργότερα αναφέρθηκε στα Time Savers αντικείμενα, που εμφανίστηκαν στο κατάστημα και επρόκειτο να κυκλοφορήσουν σε μια επόμενη ημερομηνία, για παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι αργότερα.

"Γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του Early Access του Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint την 1η Οκτωβρίου, ορισμένα Time-Savers αντικείμενα (πακέτα Skill Point, XP Boosters, πακέτα ανταλλακτικών για προηγμένες αναβαθμίσεις όπλων) ήταν διαθέσιμα για αγορά για λίγες ώρες στο κατάστημά μας, αλλά αυτό δεν ήταν η πρόθεσή μας και ήταν λάθος εκ μέρους μας. Τα αντικείμενα αυτά σχεδιάστηκαν ως προαιρετικός τρόπος για τους παίκτες που φτάνουν αργότερα στο παιχνίδι (Post-Launch) για να συμβαδίσουν με αυτούς που παίζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα εν λόγω αντικείμενα έχουν αφαιρεθεί από το κατάστημά μας."

H Ubisoft ολοκλήρωσε την δήλωσή της, επαναλαμβάνοντας ότι το Ghost Recon: Breakpoint "είναι ένα ζωντανό παιχνίδι και θα αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς ακούμε τα σχόλια των παικτών".

Μην ξεχνάτε ότι πριν κάποιο καιρό, η εταιρεία μίλησε για τα σχέδια πάνω στο Year 1 Post-Launch περιεχόενο του Ghost Recon Breakpoint.

To Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint κυκλοφόρησε σήμερα στο PlayStation 4, Xbox One και PC, αν και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα.

Survival is only the beginning...

Keywords
Τυχαία Θέματα