Η ομάδα πίσω από το Alan Wake δουλεύει πάνω σε "συνεχόμενες Live Multiplayer εμπειρίες"

Τι ψήνουν;

Η Remedy Games, το στούντιο πίσω από τίτλους όπως οι Alan Wake, Quantum Break, και το επερχόμενο Control, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια ομάδα με όνομα Vanguard που θα προσπαθήσει να "αμφισβητήσει τις συμβατικές ιδέες, να πρωτοτυπήσει και να μεταφέρει νέους τύπους συνεχόμενων ζωντανών multiplayer εμπειριών".

Έχοντας αποκαλυφθεί στην ιστοσελίδα της Remedy, η Vanguard είναι "μια μικρή ομάδα ανθρώπων που εργάζονται με έναν ασυνήθιστο τρόπο,

με σκοπό να αναπτύξουν κάτι γρήγορα και ανεξάρτητα, μέσα από μια σταθερή οργάνωση".

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο στόχος της Vanguard φαίνεται να είναι στις "συνεχιζόμενες multiplayer εμπειρίες παιχνιδιού" που θα ζήσουν μαζί με τις "καθιερωμένες και αναπτυσσόμενες developer ομάδες και την τεχνολογική ομάδα του Northlight".

Η Remedy συζήτησε στο παρελθόν την πρόθεσή της να δημιουργήσει multiplayer παιχνίδια και έχει κάνει πολλά πρωτότυπα εδώ και χρόνια.

Ενώ δεν έχουμε ανακοίνωση για κάποιο παιχνίδι ή project από την Vanguard, το Control θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC το 2019.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗμερομηνία κυκλοφορία για το επόμενο παιχνίδι των devs του Max PayneΑποσύρεται από τα καταστήματα το Alan WakeH Remedy ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει να φτιάχνει Multiplayer παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα