Η ομάδα του "Band of Brothers" ετοιμάζει πολεμικό δράμα για την Apple

Από το HBO στο Apple TV Plus.

Η Αpple, ετοιμάζοντας πυρετωδώς το ντεμπούτο της για το Apple TV+, κλείνει κι άλλη συμφωνία, αυτήν τη φορά με την Amblin Television του Steven Spielberg, τον Tom Hanks και την Playtone του Gary Goetzmanμ για να φέρουν στη μικρή της νέα οθόνη μια μίνι σειρά που θα βασίζεται στο βιβλίο του Donald L. Miller, με τίτλο "Masters of the Air:

America's Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi".

Όπως δημοσίευσε και το Deadline, η νέα μίνι σειρά θα είναι κάτι σαν συνέχεια στις βραβευμένες με Emmy πολεμικές σειρές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου του HBO, "Band of Brothers" και "The Pacific.".

Band of Brothers/HBO

Το βιβλίο του Miller "λέει την ιστορία των Αμερικανών βομβιστών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που έφεραν τον πόλεμο στο κατώφλι του Χίτλερ." Η νέα σειρά είναι πρώτη που έχει πάρει το πράσινο φως με την Apple να αποτελεί το βασικό στούντιο και το μέσο μας ενημερώνει πως "η μίνι σειρά θα είναι πάνω από οχτώ ώρες σε διάρκεια και θα κοστίσει περίπου 200 εκ. δολάρια για να φτιαχτεί".

Spielberg, Hanks και Goetzman θα βρίσκονται στην εκτέλεση παραγωγής, οι Darryl Frank και Justin Falvey της Amblin θα είναι συμπαραγωγοί μαζί με τον Steven Shareshian της Playtone, με τη σειρά να γράφεται από τον John Orloff (Band of Brothers), ο οποίος μάλιστα θα έχει και ρόλο συμπαραγωγού μαζί με τον Graham Yost (Band of Brothers).

Αρχικά η νέα αυτή σειρά προοριζόταν για το HBO, όπου και "οραματίστηκε ως το τελευταίο κεφάλαιο μιας τριλογίας, ακολουθώντας το Band of Brothers και το The Pacific", δύο σειρές που "μάζεψαν συνολικά 43 υποψηφιότητες για Emmy και 14 νίκες, συμπεριλαμβανομένων βραβείων για Καλύτερη Μίνι Σειρά". Ωστόσο, το HBO "τελικά άφησε χώρο στην ιστορική ΒΠΠ μίνι σειρά", η οποία και προχώρησε προς την Apple όπως ακριβώς είναι.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη συμφωνία της Apple γι' αυτήν την εβδομάδα, καθώς επίσης ανακοίνωσε πως θα αποτελεί το αποκλειστικό "σπίτι" για τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Alfonso Cuarón (Gravity, Roma).

Το Apple TV+ θα κάνει το λανσάρισμά του την 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, με αποκλειστικό περιεχόμενο να προστίθεται κάθε μήνα.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Συμφωνία με το Apple TV+ υπογράφει ο Alfonso Cuarón Δίπλα στην Julianne Moore θα βρεθεί ο Clive Owen για το "Lisey’s Story" Φυγάς θα γίνει ο Charlie Hunnam στη νέα σειρά του Apple TV+

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα