Ιατρική η νέα προσθήκη του "This is Us"

Προσθήκη για την 4η σεζόν.

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην επερχόμενη 4η σεζόν του "This is Us".

Σύμφωνα με το TVLine, η γνωστή ηθοποιός μέσα από τα "House MD" και "Once Upon a Time", Jennifer Morrison, θα κατέχει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο στη σειρά. Πηγές αναφέρουν ότι θα είναι μια σημαντική προσωπικότητα και ότι θα εμφανιστεί σε αρκετά από τα επεισόδια της νέα σεζόν.

H Morrison έχει εμφανιστεί στο "How I Met

Your Mother", αλλά και στα "Star Trek" (2009) ως Winona Kirk και "Warrior" (2011) ως Tess Conlon. Το 2017 έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία "Sun Dogs". Αναμένουμε να τη δούμε στο "The Report" του Scott Z. Burns, πλάι στους Adam Driver και Annette Bening.

Tο NBC, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η σειρά, ανανέωσε το "This Is Us" για 4η, 5η και 6η σεζόν, ενώ στο παρελθόν είχε λάβει ανανέωση για δύο σεζόν μετά τα πρώτα επεισόδια προβολής της πρώτης της σεζόν το 2017. Τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν υψηλά, με 13,8 εκ. περίπου θεατές ανά επεισόδιο για την 3η του σεζόν.

Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης και αυτό φαίνεται από τις υποψηφιότητες που έχει λάβει ανά τα χρόνια. Έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς, o πρωταγωνιστής της, Sterling K. Brown έχει κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά, ενώ οι Mandy Moore και Chrissy Metz ήταν υποψήφιες για το αντίστοιχο βραβείο.

Η σειρά επικεντρώνεται στην οικογένεια Pearson μέσα από τρεις γενιές. Πρωταγωνιστούν οι Sterling K. Brown, Justin Hartley, Jon Huertas, Chrissy Metz, Mandy Moore, Chris Sullivan, Milo Ventimiglia και Susan Kelechi Watson. Δημιουργός είναι ο Dan Fogelman, ο οποίος εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού, μαζί με τους Jess Rosenthal, Donald Todd, Ken Olin, Charlie Gogolak, John Requa, Glenn Ficarra, Isaac Aptaker, Elizabeth Berger και Kay Oyegun.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν και να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΥπερμεγέθη ανανέωση για το "This Is Us"Το "This is Us" επιστρέφει με νέα επεισόδια στο FOX LifeΠρεμιέρα 3ου κύκλου "This is Us" αποκλειστικά στο FOX Life

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα