Ιωνικός – Καλλιθέα 0-2: Λουκίνας λαμπρός την οδηγεί (videos)

Ιωνικός και Καλλιθέα αναμετρήθηκαν στη Νεάπολη για τα playoffs ανόδου της Super League 2. Τα δύο γκολ του Γιάννη Λουκίνα ήταν αρκετά για να πάρει η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις. Ωστόσο, ο Ιωνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι. Η Καλλιθέα, από την πλευρά της, Στο 40’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Χρήστος Τασουλής.

Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με τον πρώτο τους σκόρερ, τον Γιάννη Λουκίνα. Το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κάνανε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι. Η Καλλιθέα συνέχιζε να πιέζει και «φλέρταρε» με το 2-0 με τον Ντεμέτριους να στοχεύει το δοκάρι του Γκέλιου στο 55’. Στο 82’ ο Ιωνικός βρέθηκε κοντα στην ισοφάριση με τον Γιακουμάκη, αλλά ο Κότσαρης έστειλε την μπάλα κόρνερ. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Σόουζα αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Λουκίνας έβαλε ακόμα ένα γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Η λήξη του αγώνα δεν άργησε να έρθει και η Καλλιθέα πήρε τη νίκη στη Νεάπολη και έκανε ακόμα ένα σημαντικό «βήμα» για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» της Stoiximan Super League.

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Πογοσιάν (80’ Γουακάσο), Σαλίνας, Γιακουμάκης, Γκίνη (46’ Σερπέζης), Ιωαννίδης (71’ Λινάρδος), Ούγκο Σόουζα, Μπορτναγκαράι, Δρίτσας, Ζάχαβι (46’ Οικονομμόπουλος)

Καλλιθέα (Α. Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης (33’ Μαρότα), Καινούργιος (46’ Μανθάτης), Ουές, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος (66’ Τόρρες), Ντεμέτριους(66’ Μουτίνιο), Κυνηγόπουλος (17’ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα