Ήταν όλοι τους εκεί... (video, photos)

Την Τρίτη (26/03) κηδεύτηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και πλήθος γνωστών και φίλων βρέθηκαν στο πλάι του για να τον τιμήσουν στο τελευταίο του ταξίδι.

Φίλοι απ' όλο τον αθλητικό κόσμο αλλά και πολιτικές προσωπικότητες όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός βρέθηκαν στη Μητρόπολη για να δώσουν το ύστατο χαίρε στον "Τυφώνα".

Εκεί βρέθηκε φυσικά η ομάδα του Παναθηναϊκού,
παλαίμαχοι παίκτες όπως οι Διαμαντίδης. Κουτλουάι και Μποντιρόγκα, παλαίμαχοι από το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως οι Σαραβάκος, Δομάζος, Αντωνιάδης, Λιβαθηνός και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το "παρών" έδωσε και ο "καπετάνιος", Γιώργος Βαρδινογιάννης που αποχαιρέτησε έναν παλιό του φίλο και χειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου που βρισκόταν έξω από το Ναό.

Κατά την πορεία στη Μητροπόλεως από τους φίλους που είχαν μαζευτεί για να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο ακουγόταν το σύνθημα "Θανάση σ' αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε".

Ακόμα, στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης βρέθηκε τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ιωάννης Μελισσανίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα