Κ15 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1: Ο τίτλος βάφτηκε «ασπρόμαυρος» (hls)

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «μονομάχησαν» στο τελικό του Final 4 για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» στο 11ο λεπτό πήραν το προβάδισμα της αναμέτρησης. Ο Κάνιος και Κρομμύδας συνδιάστηκαν όμορφα από τα δεξιά, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή των «ερυθρόλευκων» και ο Σιδηρόπουλος με πλασέ «εκτέλεσε» τον Χριστοδουλόπουλο για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά μάταια καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκλεισε όλους τους διαδρόμους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 85ο λεπτό ο Μουγγός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων βρέθηκε απέναντι στον Μητρούση, αλλά ο νεαρός έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο πριν το φινάλε υπήρξε ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα. Η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Καπέλλας, Μιχαηλίδης (48′ Μουγγός), Κότσαλος, Καμάς (56′ Ξανθόπουλος).

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας (76′ Λουτζιανιώτης), Κάνιος, Σιδηρόπουλος (84′ Καρασαββίδης), Τουρσουνίδης, Μπέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα