Κάτι καλό γίνεται στον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι ότι μετά τις συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ορισμένοι βιάστηκαν. Γράφτηκαν πολλά, ωστόσο, μέσα στο γήπεδο δόθηκαν απαντήσεις.

Χθες η ομάδα της Αθήνας έπαιξε ωραία μπάλα και νίκησε πεντακάθαρα τον αιώνιο αντίπαλο, αφού, ήταν ανώτερος σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Ο κόσμος δικαιολογημένα πήρε μεγάλη χαρά και αυτό σε τελική ανάλυση είναι το ζητούμενο.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι μια προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και

μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο που προσπαθεί να παίξει όπως ο ίδιος οραματίζεται. Κακά τα ψέματα, η ομάδα έχει αλλάξει την εικόνα της σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Η βελτίωση φαίνεται ακόμα και στην ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών. Βλέπεις τον Κώτσιρα, να παίζει καλά σε οποιαδήποτε θέση, είτε σαν αμυντικός χαφ, είτε σαν δεξιός μπακ, ο παίκτης ξεχωρίζει. Ο Πέρεθ στο Περιστέρι ήταν εξαιρετικός και χθες άριστος σε όλο το ματς, ενώ ο Γεντβάϊ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Η ψυχολογία έχει αλλάξει και το βλέπεις στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών.

Άφησα τελευταίο τον Γερεμέγιεφ που και χθες έδωσε ξανά τα διαπιστευτήρια του με το υπέροχο γκολ που πέτυχε. Για τον Σουηδό τα είχαμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι μπορεί να βοηθήσει. Ίσως, ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής των πράσινων, τον οποίο ο Τερίμ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο.

Παίκτης με 30 γκολ το χρόνο στο σουηδικό πρωτάθλημα, δεν επιτρέπεται να μένει συνέχεια εκτός αποστολής. Ο Τούρκος τεχνικός έχει μάτι και είδε ότι δεν είδαν άλλοι. Φανταστείτε πως θα παίζει ο Γερεμέγιεφ όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του…

Keywords
Τυχαία Θέματα