Κελαϊφί: «Να επιστρέψουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

«Μου φαίνεται σωστή απόφαση, δεν υπήρχε μέλλον γι ‘αυτούς ή ένα έργο και είναι λογικό. Γιατί να ξοδέψεις χρήματα σε αυτό; Είναι καλό που οι σύλλογοι είναι και πάλι μέρος του ποδοσφαιρικού οικοσυστήματος, οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν επίσης λάθη. Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση του εκτελεστικού συμβουλίου της ECA σήμερα (10/6) στην Κωνσταντινούπολη, πριν από τον αποψινό τελικό του Champions League μεταξύ Μάντστεστερ Σίτι και Ίντερ.

«Φυσικά και θέλουμε να

επιστρέψει η Μπαρτσελόνα, είναι καλύτερα για αυτούς. Ειλικρινά, νομίζω ότι είναι καλύτερα για αυτούς να επιστρέψουν. Θα είναι σε καλύτερη θέση αν επιστρέψουν. Οι άνθρωποι θα τους σεβαστούν περισσότερο, θα προσπαθήσουν να τους βοηθήσουν περισσότερο. Αυτή τη στιγμή, είναι μόνοι. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι είναι εναντίον όλων, κάτι που δεν είναι καλό για αυτούς», πρόσθεσε, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε για τις προθέσεις των Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζοάν Λαπόρτα:«Γνωρίζουν τους συλλόγους που εκπροσωπούν και δεν πρόκειται να ασκήσω κριτική σε κανέναν πρόεδρο, ξέρουν τι έχουν κάνει και τι πρέπει να κάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα