Ο Καραπαπάς για Αλμέιδα και πέτρινα χρόνια Παναθηναϊκού (pics)

Μία αρκετά επεισοδιακή αγωνιστική είχαμε στη Super League 1 και ο Κώστας Καραπαπάς δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα είδαμε.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε μερικά ποσταρίσματα στο προσωπικό του Instagram, θέλοντας να μοιραστεί κάποιες από τις σκέψεις του.

Αρχικά μίλησε για το Παναθηναϊκός

Άρης, εκεί που τελείωσαν οι ελπίδες που είχε το… τριφύλλι για να πάρει το φετινό πρωτάθλημα και μένει για ακόμα μία χρονιά χωρίς τίτλο.

Έτσι ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι «Τα 9 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα τα δικά μας τα ονομάσατε ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα των άλλων, θα τα ονομάσετε κάπως ή… μπά;».

Καραπαπάς: Έξω από τα δόντια για Αλμέιδα!

Φυσικά ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε και στο άσχημο περιστατικό που είχε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά τη λήξη του ΠΑΟΚΑΕΚ και την ήττα της ομάδας του.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν φανερά πολύ εκνευρισμένος και επιτέθηκε σε κάποιον μέσα στο γήπεδο, πιάνοντας τον από τον λαιμό.

Έτσι το σχολίασε λέγοντας: «Φανταστείτε να είχε πιάσει έναν προπονητής του Ολυμπιακού από το λαιμό κάποιον. Τι θα είχαμε ακούσει! Μάλιστα ο συγκεκριμένος (το θύμα) έχει και διαπίστευση αν βλέπω καλά στα πλάνα. Περιμένουμε με αγωνία τις εκθέσεις των παρατηρητών. Δύσκολη βραδιά να είσαι ΔΕΑΒ και Βρούστης».

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα