Κομίνης: «Ο βοηθός μου είπε: το γκολ είναι οφσάιντ, ποιος το ακυρώνει εδώ μέσα;»

Ο Έλληνας διαιτητής πήρε θέση για το όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Το επεισοδιακό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και ουσιαστικά έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή υπέρ της Ένωσης, επανέρχεται στην επικαιρότητα από τις δηλώσεις του Γιώργου Κομίνη για τα όσα συνέβησαν.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, φιλοξενήθηκε στους “Betarades” και επέρριψε στον επόπτη την ευθύνη για όσα έγιναν.

«Το έχει πει ναι… Μου είπε ναι ότι “είναι οφσάιντ,

αλλά το πώς το ακυρώνουμε εδώ μέσα;”. Έχει ειπωθεί όταν εγώ πηγαίνω εγώ κοντά του. Βλέπω τον επόπτη να έχει σταματήσει. Μου λέει “Γιώργο έλα εδώ”. Γίνεται ένας χαμός. “Πες μου του λέω τι;”. Πηγαίνοντας εκεί “του λέω τι συμβαίνει; Και μου λέει επί λέξει: “Το γκολ είναι οφσάιντ, ποιος το ακυρώνει εδώ μέσα;”. Είναι ένα παιχνίδι που έχει στοιχειώσει την καριέρα μου. Το ματς είχε πάει “κούκλα”. Έχουν γίνει οι παίκτες αρνάκια, κοριτσάκια. Από τους βοηθούς είχα ζητήσει σε περίπτωση που γίνει μία φάση να μου πεις είναι οφσάιντ, επηρεάζει ή όχι; Αυτομάτως θα καταλάβω ότι είναι ο Μαουρίσιο είναι οφσάιντ. Δεν το λέω εγώ, αλλά είναι οδηγία FIFA και UEFA», είπε ο Γιώργος Κομίνης για το γκολ του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά, που δεν κατακυρώθηκε και προκάλεσε… χαμό.
Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ο ίδιος για τη φάση, ο Γιώργος Κομίνης υποστήριξε: «Για μένα επηρεάζει τη φάση… Ο Μαουρίσιο κάνει κίνηση προς την μπάλα. Προσπαθεί να παίξει με την μπάλα, εγώ πιστεύω ότι προσπαθεί να κάνει τακουνάκι. 100 κιλά μπάλα ο Μαουρίσιο, δεν ξέρει αν είναι οφσάιντ. Αυτή είναι η απόφαση της ΚΕΔ. Τους είπα ΄”πέστε μου τι είναι;” και μου είπαν ότι είναι οφσάιντ».

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα