Κοτάρσκι: “Κυριαρχήσαμε και νικήσαμε, αλλά βραβείο δεν παίρνεις τον Ιανουάριο!” (video)

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι πανηγύρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού σήμερα (28/1) στην Τούμπα τόσο, όσο επιτρέπουν οι συνθήκες. Όπως τόνισε στον Κωστή Μπότσαρη στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, η νίκη των “ασπρόμαυρων” είναι σημαντική, όμως, για να πάρουν οι “ασπρόμαυροι” το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμη δεν έχει

κριθεί κάτι.

Αρχικά, δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ: “Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα κι αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Βοήθησε ο ένας τον άλλον και το πετύχαμε αυτό. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το πνεύμα και στα επόμενα παιχνίδια. Περιμών πολλά καλά στο μέλλον από την ομάδα μας”

Απάντησε σχετικά με το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ: “Η νίκη είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να την πανηγυρίσουμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη νίκη. Νικήσαμε την ομάδα που ήταν μαζί μας στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ποτέ κανείς δεν πήρε βραβείο επειδή ήταν πρώτος τον Ιανουάριο… Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες”.

Σχετικά με τη δική του απόδοση, τόνισε: “Είμαι ικανοποιημένος που έδωσα κάτι στην ομάδα μου σήμερα. Και γενικώς με ικανοποιεί να βοηθώ την ομάδα μου. Σήμερα, όμως, βοήθησαν κι άλλοι. Δεν νιώθω κάτι περισσότερο σε ό,τι αφορά στην προσωπική μου απόδοση”.

Δεν ξέχασε στο τέλος να ευχαριστήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη στήριξή τους στην ομάδα, ειδικά σήμερα (28/1) πριν τον αγώνα: “Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξή του σήμερα. Δεν είναι καλό που δεν τους έχουμε μαζί μας στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε και ειδικά σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Ανυπομονούμε να επιστρέψουν στην κερκίδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα