ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Κουράζει ο Λουτσέσκου – Ξεκάθαρο το πέναλτι στον Μπακασέτα! (vid)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με πέναλτι που δεν αμφισβητείται, ο… παθών Μπακασέτας ισοφαρίζει (για λίγο) για τους «πράσινους». Πάλι διαμαρτυρήθηκε ο Λουτσέσκου.

Δύσκολα να αποδεχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου σφύριγμα εις βάρος της ομάδας του. Ακόμα και αν είναι ξεκάθαρο. Ειδικά φέτος με τον Παναθηναϊκό κάτι παθαίνει ο Ρουμάνος τεχνικός. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον

Μπακασέτα, πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος και ισοφαρίζει για… λίγα λεπτά σε 1-1 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον που κάνει… πάρτι μαζί με τον Ντεσπόντοφ στην Τούμπα, στην προσπάθεια του να μαρκάρει τον Μπακασέτα, τον πατάει. Ξεκάθαρο step on foot του βραζιλιάνου το οποίο είναι παράβαση.

Το περίεργο δεν είναι οτι καταλογίστηκε το πέναλτι, αλλά που ο Νορβηγός διαιτητής δεν το είδε, αν και δίπλα στη φάση και χρειάστηκε τον VAR και το μόνιτορ για να δείξει την άσπρη βούλα.

Κακώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου – που και στο ματς του πρώτου γύρου έκανε τα δικά του, με τον Γιοβάνοβιτς τότε που αν και μετρημένος σε καθε του κουβέντα είχε πει οτι ο Λουτσέσκου έχει εμμονή με τον Παναθηναϊκό – τα έβαλαν με τον ρέφερι για την αποφαση του. Το πέναλτι ήταν ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα