Κούμαν: "Να μειώσουμε το βαθμολογικό χάσμα στο πρωτάθλημα"

Κούμαν: "Να μειώσουμε το βαθμολογικό χάσμα στο πρωτάθλημα" antoniamath11Σάβ, 11/28/2020 - 23:49

Στην βαθμολογική διαφορά της Μπαρτσελόνα με τις υπόλοιπες ομάδες στάθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" τόνισε ότι υπάρχουν εφτά παιχνίδια για να αλλάξει αυτό. Επιπλέον αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα παρουσιάζετε καλύτερη στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για την συμπλήρωση 100 ημερών στην τεχνικής ηγεσίας στους "μπλαουγκράνα": "Δεν δίνω βαθμούς στον εαυτό μου. Ήρθα για

να είμαι προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αλλάξουμε πράγματα όταν αυτό χρειάζεται. Έχω κάνει σίγουρα πιο χαλαρές 100 μέρες ως προπονητής σε σύλλογο, αλλά ένα είναι σίγουρο, πως είμαι χαρούμενος". 

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η Μπαρτσελόνα στα υπόλοιπα παιχνίδια: "Ο κορωνοϊός μας έχει βάλει περιθώρια. έχουμε εφτά παιχνίδια για το τέλος της χρονιάς και αυτή είναι η ώρα για να αντιδράσουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μειώσουμε το χάσμα μεταξύ των ομάδων στην κορυφή. Όταν είμαστε σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ένταση και ρυθμός είμαστε καλοί. Μερικές φορές όταν αυτό το επίπεδο δεν είναι το ίδιο η προσοχή μας αποσπάται. Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση". 

Για την εικόνα της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο ισπανικό πρωτάθλημα: "Δεν είναι εύκολο να γνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ του Τσάμπιονς Λιγκ και της Λα Λίγκα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι αντίπαλοι μας στο πρωτάθλημα είναι πιο αμυντικοί και στην Ευρώπη είναι πιο ανοιχτοί".

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off antoniamath11 Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα, δήλωσε ότι πρέπει η ομάδα του να μειώσει το βαθμολογικό χάσμα από τους υπόλοιπους συλλόγους. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 23:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα