Λέβερκουζεν: Τρεις ομάδες έχουν “δικαίωμα” στον Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο συμφώνησε με την Λέβερκουζεν για την παραμονή του στον σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2026 και πλέον είναι αυτός που έχει φτιάξει την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Μπούντεσλιγκα.

Σύμφωνα με την Bild ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε να μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, ο οποίος μπαίνει σε ισχύ από το καλοκαίρι

του 2024 και αφορά τρεις ομάδες που θα μπορούν να πληρώσουν την ρήτρα που θα υπάρχει για να τον πάρουν από την Λέβερκουζεν.

Αυτές οι τρεις ομάδες, είναι οι ομάδες τις οποίες υπηρέτησε και ως παίκτης ο Τσάμπι Αλόνσο. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ.

Παρόλα αυτά ο σπουδαίος προπονητής Ότμαρ Χίτσφελντ έδωσε την συμβουλή του στον Τσάμπι Αλόνσο: “Εγώ θα πρότεινα στον Τσάμπι να μείνει στο Λέβερκουζεν ως το καλοκαίρι του 2025. Νομίζω ότι θα πρέπει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό του και την ευκαιρία που του έδωσε να δουλέψει στην Μπούντεσλιγκα. Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι είναι αρκετά δύσκολο να έρθει να σου κάνει πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης και να την απορρίψεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λέβερκουζεν, Τρεις, “δικαίωμα”, Τσάμπι Αλόνσο,leverkouzen, treis, “dikaioma”, tsabi alonso