Λίγο πριν τον χειμώνα έρχεται η σειρά κινουμένων σχεδίων "Harley Quinn"

Να πότε θα δούμε την αγαπημένη μας κακιά.

Η επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων της DC Universe, "Harley Quinn", θα φτάσει στις οθόνες μας στις 29 Νοεμβρίου.

Τα νέα μας τα έφεραν οι εκτελεστικοί παραγωγοί Justin Halpern και Patrick Schumacker κατά τη διάρκεια του Comic Con που πραγματοποιείται αυτόν τον καιρό στην Νέα

Υόρκη.

Η δημιουργός της σειράς κόμικς "New 52" πάνω στην οποία βασίζεται η σειρά κινουμένων σχεδίων, Amanda Conner, παρευρέθηκε στο πάνελ και μίλησε για τη δημιουργία της και την έμπνευση που πρόσφερε στη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Η Kaley Cuoco (Big Bang Theory) θα πρωταγωνιστήσει ως Harley Quinn και θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Οι Justin Halpern και Patrick Schumacker θα τελέσουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών μαζί με τον Dean Lorey της Warner Bros. Animation. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 26 μισάωρα επεισόδια και θα είναι κατάλληλη για ενήλικες. O Alan Tudyk (Firefly, Rogue One) θα δανείσει τη φωνή του στον Joker και ο Diedrich Bader θα δανείζει τη φωνή του στον Batman.

Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Harley Quinn μετά τον χωρισμό της με τον Joker, επικεντρωμένη στην προσπάθειά της να αναδειχθεί ως η βασίλισσα του εγκλήματος στο Γκόθαμ. Την Quin θα πλαισιώνει η Poison Ivy αλλά και μια ομάδα από χαρακτήρες του σύμπαντος της DC, παλιούς και νέους, ήρωες και κακούς. Εκτελεστικοί παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Justin Halpern, Patrick Schumacker και Dean Lorey.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceHalloween Event στο Allou! Fun ParkHorror Gaming: Παιχνίδια, challenges και καλεσμένοι καταλαμβάνουν το Allou! Fun ParkHalloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun Park

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα