Λιόν-Μονακό 3-2: Νίκησε και ονειρεύεται Ευρώπη! (highlights)

Η Λιόν βρέθηκε στην τελευταία θέση στα τέλη του 2023 με μόλις επτά βαθμούς και μία νίκη στις πρώτες 14 αγωνιστικές, αλλά ο Πιε΄ρ Σαζ με τον ερχομό του ενέπνευσε την ομάδα και έκτοτε σε 17 αγώνες, έχει προσθέσει άλλους 37 βαθμούς σστο σακούλι της με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 7η θέση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδια, καθώς πριν να συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα, ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ. οι Μονεγάσκοι απείλησαν και στο 19ο λεπτό, αλλά έδιωξε

εντυπωσιακά ο Λόπες και από εκείνο το σημείο, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση της Λιόν, που μέσα σε τέσσερα λεπτά, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, με πρωταγωνιστή τον Μπενραχμά, με τον Αλγερινό να έχει ασιστ στο 1-1 που πέτυχε ο Λακαζέτ και σκόραρε λίγο αργότερα για το 2-1.

Στο 60ο λεπτό μετά τη σέντρα του Φοφανά, με υπέροχη κεφαλιά ο Μπεν Γεντέρ ισοφάρισε, αλλά στο 84ο λεπτό, σε μία γρήγορη αντεπίθεση ο εκπληκτικός Λακαζέτ, έβγαλε κάθετη πάσα για τον Φοφανά, με τον Βέλγο να γράφει το τελικό 3-2. Με αυτή την ήττα η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχτηκε και τυπικά πρωταθλήτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα