Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα 4-1: Φόντεν, εσύ σούπερ σταρ!

Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα αναμετρήθηκαν στο “Έτιχαντ” στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες (Άκε, Έντερσον, Χάλαντ) οι “Πολίτες” είχαν τον Φιλ Φόντεν κι αυτό έφτανε και περίσσευε. Με χατ τρικ του εντυπωσιακού Άγγλου μεσοεπιθετικού, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε με 4-1 της -επίσης- λειψής Βίλα και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής.

Στους 67 βαθμούς ανέβηκε

η Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται στο -1 από την πρώτη Άρσεναλ, περιμένει το αυριανό παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Σέφιλντ. Στους 59 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Ουνάι Έμερι, που δεν μπορούσε να κυνηγήσει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά συνεχίζει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας σεζόν.

Το ματς

Χρειάστηκε λίγο πάνω από ένα δεκάλεπτο για την Μάντσεστερ Σίτι ώστε να ανοίξει το σκορ. Μετά από σέντρα του Ντοκού, ο Ρόδρι θα βρεθεί στο κατάλληλο σημείο και με ένα πολύ καλό πλασέ, θα νικήσει τον Όλσεν για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά, η Βίλα θα ισοφαρίσει. Μετά από μια υπέροχη αντεπίθεση, ο Ρότζερς θα συνδυαστεί φανταστικά με τον Ντουρά, με τον τελευταίο να κάνει το 1-1. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες-ελέω Όλσεν-στην ανάπαυλα, δεν είχε πει τη τελευταία κουβέντα ο Φιλ Φόντεν. Ο Άγγλος θα πετύχει το δεύτερο γκολ των “Πολιτών” στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντάς της εκ νέου το προβάδισμα.

Στο 62′ ο Φόντεν, μετά από πάσα του Ρόδρι, θα πλασάρει άψογα έξω από την περιοχή τρης Βίλα και θα “γράψει” το 3-1, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το ματς. Το “κερασάκι στη τούρτα” θα βάλει ξανά ο Άγγλος, σημειώνοντας χατ τρικ κι ολοκληρώνοντας μια ακόμα φοβερή εμφάνιση φέτος.

Μάντσετσερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Λιούις, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ρόδρι (75′ Νούνιες), Μπερνάρντο Σίλβα (75′ Κόβασιτς), Ντοκού (80′ Γκόμεζ), Φόντεν (80′ Μπομπ), Γκρίλις, Άλβαρεζ

Άστον Βίλα (Έμερι): Όλσεν, Κόνσα, Κάρλος, Λενγκλέ, Ντιν, Λουίζ (63′ Τσέιμπερς), Ιροεγκμπούναμ (63′ Τίλεμανς), Ντιαμπί (63′ Μπέιλι), Ρότζερς, Ζανιόλο (77′ Κέλιμαν), Ντουράν (71′ Μορένο)

Keywords
Τυχαία Θέματα