Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ανρί αποθέωσε Πεπ και Χάαλαντ

Μάλιστα, ο παλαίμαχος επιθετικός δε δίστασε να δώσει συμβουλές στον Νορβηγό επιθετικό, στον οποίο τόνισε πως αν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, τότε τη νέα σεζόν οι «πολίτες» θα κατακτήσουν τα πάντα.

Αρχικά, ο Ανρί δήλωσε για τον Γκουαρντιόλα: «Χαίρομαι πολύ για τον Πεπ. Δύο τρεμπλ με διαφορετικές ομάδες. Μην ξανακούσω κανέναν τώρα να μιλάει για τον Πεπ.

Πάτε για ύπνο τώρα. Είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχουμε δει εδώ και καιρό. Και με διαφορά. Το λέω εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να δω τι θα βρουν πάλι να του καταλογίσουν για να τον αμφισβητήσουν. Ελάτε τώρα, σταματήστε! Είναι ο καλύτερος στην ιστορία! Πρώτον, γιατί βελτιώνει τους παίκτες του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Και δεύτερον, γιατί δημιουργεί θέσεις για να αγωνίζονται εκεί κάποιοι παίκτες. Κανένας άλλος δεν το κάνει αυτό».

Στη συνέχεια, είχε συνομιλία με τον Χάαλαντ, ο οποίος του ζήτησε συμβουλές και ο Γάλλος απάντησε: «Είπα στον αέρα ότι στο κουτί, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να μάθεις. Αυτό που κάνεις ήδη εσύ δεν ανταποκρίνεται σε κανέναν. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να μάθεις. Αλλά τότε εσείς θα πάτε στο quadruple αν βελτιωθείς κι άλλο. Θα σκοράρεις 100 γκολ την εβδομάδα».

Από την πλευρά του, ο Νορβηγός επιθετικός απάντησε: «Συμφωνώ – μην ξεχνάτε ότι είμαι 22. Σκεφτείτε όταν ήσουν πολύ 22. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρόκειται να μάθετε. Από τότε που υπέγραψα από την Ντόρτμουντ μέχρι τώρα, υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από τόσα πολλά πράγματα. Από το πώς σκέφτομαι μετά τα παιχνίδια, πώς σκέφτομαι πριν από τους αγώνες, πώς δίνω κίνητρα στον εαυτό μου, πώς μιλάω στους άλλους. Έχεις εμπειρία μέσα από τους ανθρώπους και μέσα στο γήπεδο. Συμφωνώ – μπορώ να εξελιχθώ ακόμα πιο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα