Μαρόκο – Παγκόσμια θλίψη: Απεγκλωβίστηκε νεκρός μετά από πέντε ημέρες ο 5χρονος Ράιαν

Παγκόσμια θλίψη για το θάνατο του 5χρονου Ράιαν που τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του μέσα σε ένα πηγάδι 32 μέτρων στο Μαρόκο.

Οι μαροκινοί διασώστες εισήλθαν νωρίς το απόγευμα του Σσαββάτου στο τούνελ που οδηγεί στον θύλακα όπου βρίσκόταν το πεντάχρονο παιδί, παγιδευμένο εδώ και πέντε ημέρες σε πηγάδι, και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

Το παιδί δυστυχώς απεγκλωβίστηκε νεκρό, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

“Ένα

μικρό αγόρι παγιδευμένο σε ένα πηγάδι στο βόρειο Μαρόκο για πέντε ημέρες πέθανε προτού οι διασώστες καταφέρουν να τον φτάσουν αργά το Σάββατο, δήλωσαν δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι”, όπως αναφέρει το Reuters.

Ο Rayan Awram, πέντε ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του, Ighara, στους λόφους κοντά στο Chefchaouen την Τρίτη, προκαλώντας μια τεράστια προσπάθεια διάσωσης που καθήλωσε τη χώρα και ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ έστειλε συλλυπητήρια στους γονείς

Οι διασώστες κατάφεραν τελικά να ανασύρουν το σώμα του αργά το Σάββατο, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της παρακείμενης πλαγιάς και άνοιξαν μια οριζόντια δίοδο στο πηγάδι.

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ έστειλε συλλυπητήρια στους γονείς του, σύμφωνα με δήλωση που μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: Thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα