Μάρτιν: «Να κρατήσουμε τον Φαλ μακριά από τη ρακέτα»

O πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, μέχρι την περσινή σεζόνκαι νυν του Ερυθρού Αστέρα, Χασάν Μάρτιν μίλησε για την αναμέτρηση του Βελιγραδίου, την Πέμπτη (6/4, 20.00, NOVAPRIME) στην 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και υπογράμμισε ότι η αντιμετώπιση του Γάλλου, Μουσταφά Φαλ θα είναι η δυσκολότερη αποστολή της σερβικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα:

«Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και παίζουν πολύ καλά καθ’

όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς πρέπει να μπούμε στο ματς με το μάξιμουμ της έντασης και της επιθετικότητας. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη γιατί είναι βέβαιο ότι θα τα εκμεταλλευτούν. Επίσης πρέπει να παίξουμε και επιθετική άμυνα.

Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε από την πρώτη στιγμή τον βγάλουμε έξω από τη ρακέτα. Επίσης του αρέσει να πασάρει πολύ οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα» ενώ στάθηκε και στην συνεργασία του με τον Καμπάτσο: «Είναι μνημειώδης ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει τον ρυθμό ενός αγώνα με την δύναμη και την ταχύτητά του. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζω μαζί του γιατί κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη».

Keywords
Τυχαία Θέματα