Μια πρώτη ματιά στον Lex Luthor του "Supergirl"

Όλη η οικογένεια, ξανά μαζί...

O Lex Luthor θα κάνει την εμφάνιση του στο Arrowverse και το CW δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Jon Cryer ως την αρχι-νέμεσις του Superman.

Ο Lex θα εμφανιστεί στο 15o επεισόδιο της σεζόν, "O Brother, Where Art Thou?", όπου θα τον δούμε να έρχεται σε επαφή με την αδερφή του Lena

(Katie McGrath) μέσα από την φυλακή για να την στρατολογήσει και να τον βοηθήσει σε κάποιο του σχέδιο. Και όπως είναι φυσικό "θα την αναγκάσει να τον βοηθήσει πάση θυσία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα απειλήσει τους φίλους της".

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Credit: Jordon Nuttall

Η ανακοίνωση για το casting του ηθοποιού μας ήρθε πέρυσι τον Νοέμβριο, και οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς Robert Rovner και Jessica Queller είχαν πει σε κοινή τους δήλωση, "Είμαστε fans του Jon Cryer και ήταν η πρώτη μας επιλογή για την ενσάρκωση του Lex Luthor. Ο Jon είναι ένα μεγάλο ταλέντο και το ότι έχει παίξει τον Lenny Luthor στην ταινία 'Superman IV' του δίνει ένα μεγαλύτερο βάρος. Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε τον Jon στην οικογένεια του 'Supergirl'".

Ο Cryer έχει ξαναενσαρκώσει μέλος της οικογένειας Luthor στο παρελθόν. Στην ταινία "Superman IV: The Quest for Peace" (1987) ήταν ο Lenny Luthor, ο ανιψιός του Lex (Gene Hackman).

Μιλώντας για το Arrowverse, το επόμενο crossover θα παρουσιάζει τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο "Crisis on Infinite Earths". Το νέο crossover θα έρθει το Φθινόπωρο του 2019 και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Arrow", "The Flash", "Supergirl" και "DC's Legends of Tomorrow".

Το εν λόγω επεισόδιο του "Supergirl", όπου ο Jon Cryer θα κάνει την εμφάνισή του ως Lex Luthor, θα προβληθεί στις 17 Μαρτίου.

IGN GreeceΒρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Lex Luthor στο "Supergirl"Με νέο κακό θα τα βάλει η Supergirl στη νέα της σεζόνΟι Mercy και Otis Graves εισβάλλουν στον κόσμο του "Supergirl"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα