Μοχάμεντ Σαλάχ: Δεν είναι ένας συνηθισμένος 31χρονος!

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και είχε δύο ασίστ στη νίκη με σκορ 4-2. Κάποιοι χλεύασαν όταν οι «Reds» απέρριψαν μια προσφορά 170 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι, για έναν παίκτη που μόλις είχε κλείσει τα 31.

Ειπώθηκε πώς η ομάδα θα μπορούσε να επανεπενδύσει ένα τόσο σημαντικό ποσό για να γίνει καλύτερη. Αλλά ο Σαλάχ αποδεικνύει,

ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος 31χρονος. Έχει μείνει πολλή «ζωή» ακόμη σε αυτόν τον επιθετικό και το δείχνει με τις εμφανίσεις του. Τα δύο γκολ του εναντίον της Νιούκαστλ τον έφεραν στα 14 στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, μόλις δύο λιγότερα από όσα έχουν πετύχει Χάκπο, Νούνιες, Ντίας και Ζότα μαζί.

Αλλά είναι και οι ασίστ του που βρίσκονται στο πλούσιο ρεπερτόριο του Σαλάχ. Έχει οκτώ μετά το βράδυ της Δευτέρας. Έτσι, έχει σκοράρει ή έχει δώσει ασίστ στο 51% από τα 43 γκολ της Λίβερπουλ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Τώρα ο Σαλάχ θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε πρέπει με περισσότερη ομαδική προσπάθεια να καλυφτεί, όσο είναι αυτό δυνατόν, το κενό του Αιγύπτιου άσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα