Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 0-1: Νίκη στο «ρελαντί»

Η Νίκη Βόλου υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό στο «Πανθεσάλικο» για την έβδομη αγωνιστική των playoffs. Το γκολ του Τσάπρα στάθηκε αρκετό για να πανηγυρίσουν άλλη μια νίκη οι Βοιωτοί.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, απειλώντας στο 11’. Λίγα λεπτά μετά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχιζε να πιέζει, κερδίζοντας ένα φάουλ στο 21’ αλλά ο Στογιάνοβιτς είχε την απάντηση στο σουτ των γηπεδούχων. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με

το σκορ να μένει στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες. Η πίεση τους απέδωσε καρπούς και το γκολ ήρθε για τους Βοιωτούς στο 55’ με τον Τσάπρα. Στο 62’ ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι, με τον Κουιρουκίδη να το εκτελεί και τον Γκαραβέλη να αποκρούει με τα πόδια. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Με αποτέλεσμα να μην έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-0 για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί πήραν ένα ακόμα τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Πέττας, Κάσσος, Λίταινας, Κρητικός, Μακατσάρια.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Βήχος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Μπελμόντε, Σωτηράκος, Νταγκό, Ρομό, Συμελίδης, Λιάγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα