Survivor spoiler 28-4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Survivor spoiler 28-4: Πρώτος αγώνας ασυλίας στην 17η εβδομάδα του Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές; Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Ξέφυγε η κατάσταση την περασμένη εβδομάδα σε ότι αφορά το σκορ. Οι Μαχητές έκαναν διαδοχικές και σημαντικές νίκες. Το συνολικό σκορ έφτασε στο 17-12 για την μπλε

ομάδα. Η παρέα του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος τελευταία έχει πάρει τα πάνω του, πήγε και στη Νέα Υόρκη. Με άλλα λόγια, το μεγάλο έπαθλο ήταν δικό της.

Με μια ακόμα αλλαγή ξεκινά και αυτή η εβδομάδα στο Survivor 2024. Διότι, η παραγωγή πήρε απόφαση για μία ακόμα αλλαγή, όπως είδαμε στο trailer. Αυτή έχει να κάνει με τις μικτές μονομαχίες και στους στίβους μάχης.

Αυτό το έξτρα στοιχείο θα έρθει να κάνει πιο ενδιαφέρουσες τις αναμετρήσεις και ακόμα μεγαλύτερη μία κόντρα. Αυτή ανάμεσα σε Φάνη Μπολέτση και Κατερίνα Δαλάκα. Διότι, οι δυο τους θεωρούμε δεδομένο πως θα έχουμε μονομαχία. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία.

Survivor spoiler 28-4: Αυτοί παίρνουν την 1η ασυλία!

Οι Διάσημοι έχασαν έναν σημαντικό παίκτη την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος για τον Γιάννη Περπατάρη. Ο δεύτερος καλύτερος άνδρας παίκτης τους πίσω από τον Γκιουλέκα. Τεράστια αγωνιστική απώλεια.

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές βγήκαν ωφελημένοι κι από το αποτέλεσμα της μονομαχίας αποχώρησης. Όλα δικά τους. Το μόνο ζήτημα που είχαν, ήταν μην έχουν χαλαρώσει από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Τους επηρέασε το μεγάλο έπαθλο και θα χάσουν την ασυλία;

ΟΧΙ…

Διότι, Οι Μαχητές κερδίζουν την 1η ασυλία της 17ης εβδομάδας στο Survivor. Το σκορ θα πάει στο 18-12 υπέρ τους. Η ενημέρωση είναι οριστική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση; 
Η απάντηση ΕΔΩ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα