Νικς – Μπακς 129-122: Ήττα για τον Αντετοκούνμπο στο… ορεκτικό του Χριστουγεννιάτικου μενού (highlights)

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του χριστουγεννιάτικου προγράμματος στο NBA, οι Νιου Γιορκ Νικς πήραν τη νίκη απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς (129-122) του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο Έλληνας σούπερσταρ και η παρέα του γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από επτά παιχνίδια και τις 8 Δεκεμβρίου, όπου δεν τα είχαν καταφέρει κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς.

Το ματς  

Οι γηπεδούχοι είχαν στον έλεγχό τους το ρυθμό του παιχνιδιού μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, διατηρούσαν την υπέρ τους διαφορά

κοντά στους 10 πόντους και φαινόταν πως ήταν σε καλύτερη μέρα. 

Από την άλλη οι Μπακς, κυνηγούσαν από την αρχή στο σκορ, είχαν κάποια καλά διαστήματα, όμως τα αρκετά φθηνά λάθη και η κακή, κυρίως στο transition, άμυνά τους δεν τους άφηναν να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση του αγώνα. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην τέταρτη περίοδο, το Μιλγουόκι δεν κατάφερε ουσιαστικά ποτέ να απειλήσει τους Νικς και γνώρισε την πρώτη του ήττα έπειτα τις επτά σερί νίκες που μετρούσε από τις 11 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με Σικάγο Μπουλς. 

Από την άλλη, οι Νικς ανέβασαν το φετινό ρεκόρ τους στο 17-12 και έπιασαν τους Μαϊάμι Χιτ στην 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Κορυφαίοι του αγώνα για τους γηπεδούχους οι Μπράνσον με 38 πόντους και Ραντλ με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την άλλη κορυφαίοι ήταν οι Αντετοκούνμπο με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ και Λίλαρντ με 32 πόντους και 8 ασίστ.  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νικς – Μπακς 129-122, Ήττα, Αντετοκούνμπο …, Χριστουγεννιάτικου,niks – baks 129-122, itta, antetokounbo …, christougenniatikou