Ο James Bοnd θα γίνει μάλλον πληρωμένος δολοφόνος στη νέα του ταινία του Todd Field

Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Έντονη φημολογία θέλει τον Daniel Craig, γνωστό μέσα από τον ομώνυμο ρόλο στις ταινίες "James Bond", να μεταμορφώνεται σε πληρωμένο δολοφόνο για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Todd Field, "The Creed of Violence".

Σύμφωνα με το Collider, η ταινία λαμβάνει χώρα το 1910 κατά τη διάρκεια της Μεξικάνικης Επανάστασης και ο Craig θα πρωταγωνιστεί ως Rawbone, ένας πληρωμένος δολοφόνος, ο οποίος ταξιδεύει με έναν πράκτορα της κυβέρνησης, τον John Lourdes, από το Τέξας στο Μεξικό, με σκοπό

να σταματήσουν ένα κύκλωμα ληστών. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Boston Teran.

Αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, την άνοιξη του 2020, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Craig στο "Bond 25". Προηγούμενα ονόματα, τα οποία είχαν ακουστεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν αυτά των Leonardo DiCaprio και Christian Bale. Το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα ολοκληρώσουν το cast. Παραγωγοί θα είναι οι Brian Oliver (Hacksaw Ridge) και Johnny Lin (American Made).

H σκηνοθετική καριέρα του Todd ξεκίνησε επίσημα το 2001 με την ταινία "In the Bedroom" και συνεχίστηκε το 2006 με την ταινία "Little Children".

Στο "In the Bedroom" πρωταγωνιστούσαν οι Sissy Spacek, Tom Wilkinson, Nick Stahl, Marisa Tomei και William Mapother. Η ταινία απέσπασε πέντε υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ, Καλύτερης Ταινίας, Α' Γυναικείου Ρόλου για την Spacek, Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Wilkinson, Β' Γυναικείου Ρόλου για την Tomei και Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου για τους Field and Robert Festinger, μιας και η ταινία ήταν βασισμένη στην ιστορία του Andre Dubus, "Killings".

Στο "Little Children" πρωταγωνιστούσαν οι Kate Winslet, Patrick Wilson, Jennifer Connelly, Jackie Earle Haley, Noah Emmerich, Gregg Edelman, Phyllis Somerville και Will Lyman. Η ταινία απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ, Α' Γυναικείου Ρόλου για την Winslet, Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Haley και Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου για τους Field και Tom Perrotta, μιας και η ταινία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα του ίδιου του Perrotta.

Τον Daniel Craig αναμένουμε να τον δούμε δίπλα στους Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris και - μάλλον - Rami Malek στις 14 Φεβρουαρίου 2020 με το "Bond 25".

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/02-17/02Frozen 2 - Πρώτο teaser trailer για τις νέες περιπέτειες των Elsa και AnnaReunion προβλέπει η νέα ταινία του Tom Hanks, "News Of The World"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα