Οι David Tennant και Hayley Atwell στο teaser του "Criminal"

Νέα δραματική σειρά ετοιμάζει το Netflix.

To Netflix ετοιμάζει μια νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους David Tennant και Hayley Atwell ονόματι "Criminal" και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα σύντομο teaser με τους δυο ηθοποιούς.

Στο βίντεο οι ηθοποιοί με σοβαρό βλέμμα κοιτούν μέσα στη κάμερα και επιβεβαιώνουν την ανάμιξη τους στο cast.

H σειρά δημιουργήθηκε απ' τους

George Kay (Killing Eve) και Jim Field Smith (Wrecked) και είναι ένα δράμα 12 επεισοδίων διάρκειας 45 λεπτών που θα διαδραματίζεται σε μια αίθουσα ανάκρισης σε τέσσερις διαφορετικές χώρες: Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία.

Η ιδέα της σειράς και οι σκηνές του teaser προκαλούν ενδιαφέρον για το πώς θα πετύχει μια σειρά που θα παραμείνει σε ένα εξαιρετικά κλειστό χώρο, ειδικά όταν πλαισιώνεται από τέτοιο δυνατό cast. Το teaser λοιπόν δημιουργεί μια αίσθηση αγωνίας για το τι πρόκειται να δούμε.

Η σειρά θα έρθει στο Netflix το φθινόπωρο, αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ακόμη ημερομηνία.

Μέσω Collider.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και συχνά βρίσκεται σε σύμπαντα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνικά, Όταν επιστρέφει στο πραγματικό κόσμο, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceΣε νέο φουτουριστικό θρίλερ θα δούμε τον Falcon του MCU[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixNetflix || Ιούνιος 2019 (Trailer)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα