Ολλανδία: Γι’ αυτό κατέρρευσε ο Ντοστ

Ο 34χρονος στράικερ, κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της περασμένης Κυριακής, ο οποίος διακόπηκε.

Ο παίκτης, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του μετά από τις φροντίδες των γιατρών και παραμένει κλινήρης.

Ο έμπειρος στράικερ, με δήλωσή του από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε ότι πάσχει από μυοκαρδίτιδα και πλέον δε θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο:

«Ο καρδιολόγος μου, μου ανακοίνωσε ότι έχω μυοκαρδίτιδα, κάτι που μπορεί να προκληθεί από πολλές αιτίες. Οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πολύ σοβαρές, αλλά ήμουν τυχερός που με επανέφεραν

μέσα στο γήπεδο. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους γιατρούς της Ναϊμέχεν και της Άλκμααρ.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψω σπίτι για να αποθεραπευτώ. Μόνο τότε θα μπορέσω να δω πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου και να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα. Προς το παρόν, κάνω μία ανάπαυλα από το ποδόσφαιρο και θα περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Τους επόμενους μήνες θα επιστρέψω στο γήπεδο της Ναϊμέχεν και μία μέρα θα πω την ιστορία μου, για να βοηθήσω τον κόσμο του αθλητισμού να μάθει από αυτό που έπαθα εγώ.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι αυτό που μου συνέβη δεν είχε καμία σχέση με τα εμβόλια. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Θα μου λείψει το ποδόσφαιρο και η ατμόσφαιρα στην προπόνηση και το γήπεδο, αλλά είναι ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου και να ξεκουραστώ.

Η υποστήριξη όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, συγκίνησε και στήριξε εμένα και την οικογένειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα