Ολυμπιακός: Νέος αθλητικός διευθυντής ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Ξαφνική αλλαγή πλεύσης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγους μόνο μήνες μετά την άφιξη του Πέδρο Άλβες και του Κάρλος Καρβαλιάλ ως τεχνικό σχήμα στην ομάδα του Πειραιά. Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και η πίεση από πλευράς των φίλων του συλλόγου, οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια δραστική κίνηση, με σκοπό την αλλαγή της εικόνας, αλλά και της ψυχολογίας

της ομάδας. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανακοινώθηκε απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)”.

Ο Πέδρο Άλβες 2 μόλις μήνες μετά την πρόσληψη του, αποτελεί παρελθόν απ’ τον Ολυμπιακό, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να αναλάβει το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ένας άνθρωπος που γνωρίζει απόλυτα τις απαιτήσεις, αλλά και τις ανάγκες του οργανισμού. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 61 ματς και σκόραρε 31 γκολ, ενώ μοίρασε 4 ασίστ. Ο Σέρβος βρέθηκε στο πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό απ’ την 1η Ιουλίου 2010 ως τον Μάιο του 2013. Το 2017 είχε αναλάβει τεχνικός σύμβουλος στους “ερυθρόλευκους”, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ουσίγιος. 

O Ολυμπιακός προχώρησε σε τρεις αλλαγές προσώπων στη θέση του αθλητικού διευθυντή, μετά απ’ τους Αντόνιο Κορδόν και Πέδρο Άλβες, επαναφέροντας τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο ποδοσφαιρικό κουμάντο των “ερυθρόλευκων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα