Ολυμπιακός: Πιτ-ήρθες για να μείνεις (videos)

Μετά τις πρόωρες ανανεώσεις των Τόμας Γουόκαπ, Μουσταφά Φαλ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Σακίλ ΜακΚίσικ την Τετάρτη (21/02) ήταν η σειρά του Άλεκ Πίτερς να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός ήρθε πέρυσι ως αναπληρωματικός του Σάσα Βεζένκοφ και δεν μπόρεσε να αποδώσει αυτά που θα ήθελε, λόγω και της εξωπραγματικής χρονιά του Βούλγαρου, στην οποία κατέκτησε το βραβείο του MVP στην Euroleague.

Όμως με την αποχώρηση του πολυτιμότερου άσου της Ευρώπης (για τη σεζόν 2022-23) στο NBA, ο ίδιος βρήκε χώρο και χρόνο φέτος να προσφέρει πολλά παραπάνω από όσα περίμενε ο μέσος φίλαθλος των Πειραιωτών…

Εν αντιθέσει φυσικά με το προπονητικό τιμ και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος πίστευε πως ο 28χρονος μπορούσε να δώσει στην ομάδα αυτά που ήθελε ο ίδιος, ενεργοποιώντας την οψιόν παραμονής του το καλοκαίρι του 2023. Φυσικά ήρθε σε συνδυασμό με την απόφαση του Βεζένκοφ να υπογράψει στους Κινγκς, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε μία εξαιρετική επιλογή, όπως αποδείχτηκε…

Ολυμπιακός: Παίρνει σειρά ο… επόμενος μετά τον Πίτερς!

Η «εκτόξευση

Βρίσκοντας χώρο και χρόνο στο παρκέ, ο Πίτερς πραγματοποιεί φέτος μία φανταστική σεζόν. Από τα τρία ματς που είχε αρχίσει σε όλη την Euroleague πέρυσι, πλέον είναι αναντικατάστατος με 25/25, στις 26 πρώτες αγωνιστικές. Η μοναδική απουσία του ήρθε στις 15 Δεκεμβρίου απέναντι στη Βαλένθια λόγω της γέννησης της κόρης του.

Πλην αυτού του αγώνα είναι συνέχεια παρών, όντας ταυτόχρονα ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη Διοργάνωση. Με 14.3 πόντους κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι οδηγεί την ομάδα του στην μπροστά πλευρά του παρκέ, όντας βελτιωμένος και στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο αποτελούσε ένα εκ των μελανών σημείων του την προηγούμενη χρονιά.

Φυσικά μοιάζει να είναι… άχαστος από τα 6.75 και την γραμμή του τριπόντου με ποσοστό 54.85! Απίθανα πράγματα από τον Αμερικανό, που φυσικά έχει και την καλύτερη αξιολίογηση από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Με 16.1 μονάδες προπορεύεται των συμπαικτών του, με δεύτερο τον άτυχο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι μόλις 0.8 πίσω του με 15.3.

Όπως και να έχει η μυθική του χρονιά τον έχει κάνει πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού και από εκεί που ήταν στην πόρτα της εξόδου, Πιτ-ήρθε για να μείνει!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον @petersalec έως το 2026. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFightshttps://t.co/X2MPn6D6Z5

Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) February 21, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα