Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0: Αλληλοεξουδετέρωση χωρίς ουσία! (highlights)

Ο Ολυμπιακός Β’ και Αιγάλεω αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Σε ένα ματς που τα είχε όλα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, αλλά η αναποτελεσματικότητα τους κόστισε.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Αργυρίου στο 5’, αλλά μπλόκαρε ο Κυρίτσης. Στα τελειώματα του ημιχρόνου, το Αιγάλεω πήρε την μπάλα και άρχισε να κυκλοφορεί περισσότερο με αυτή. Όταν άρχισε να μετράει αντίστροφα ο χρόνος των

καθυστερήσεων δεν άλλαξε τίποτα και ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι τους, από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για αν δούμε μια καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 60’ ο Αργυρίου σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Παπακανέλλος (67′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μπρίνιτς, Κεϊτά (67′ Ι. Ιμπαγάσα), Μουζακίτης, Αργυρίου.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Νταβιώτης, Παυλάκης (67′ λ.τ Τάμπας), Καρρίκι, Ζιούλης, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης, Ικεότσα (82’ Γαρουφαλιάς), Βάρκας, Μίσκου (61′ Ζαράκωστας), Σταμένκοβιτς (61′ Μπουλάρι).

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Β’ θα παίξει με την Καλαμάτα στο «Δημοτικό Στάδιο Κλαμάτας» (26/2, 15:00), ενώ το Αιγάλεω θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» (3/3, 16:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα